God Jul på er alla, extra "julafton" vecka i Göteborg med massvis av bra ungdomshandboll och på annan dag jul är Handbollsligan igång igen.

Julafton 2017.

Det är dags att skriva söndag den 24 december och så klart en av de allra bästa dagarna (för många) av oss.

All hets är förhoppningsvis över nu. Många har förstås koll på läget och nu finns det tid för samkväm och bara få njuta av julen.

Handbollsmässigt tar vi idag time out och tillbringar tiden med nära och kära.

julaffisch_a3jpg

Från Handbollsbloggen.nu vill jag passa på att önska alla en God Jul och snart dags att få önska alla ett gott slut på 2017.

Vi har ju ett par dagar kvar på 2017. Vi ska klämma in (få plats) med en full omgång av Handbollsligan. Sju matcher spelas på annandag jul. Jag återkommer med kommentar m.m. senare.

I SHE-ligan ska det också spelas fyra matcher på den här sidan av året. I samband med Lundaspelen väntar mötet mellan LUGI HF och IK Sävehof. På förhand finns det goda fortsättningar för att det kan bli en bra match.

Själv kommer jag under julhelgen att förflytta mig till ”Sveriges framsida” Göteborg och på nära håll följa Norden Cup. Jag kommer att ha med mig journalistpennan.

På följande länk kan du följa det mesta om Norden Cup, som har blivit en klassiker, enligt mig. Oerhört mycket bra ungdomshandboll med många duktiga profiler på plan.

http://www.karrahf.se/news/5368081/Norden-Cup-spelprogram-27-30-dec

Jag måste få skriva att det är ruskigt bra startfält på många håll.

Det är som en extra julafton vecka i Göteborg med omnejd.

Har du vägarna förbi, så missa inte matcherna som bland annat spelas i hallarna i Valhalla och ute på Hisingen.

Norden Cuppng 

****

Avslutar dagens blogginlägg med att få tillönska alla följare en behaglig julhelg.

Stort tack till alla (och det är måååååånga) som på olika sociala medier har hört av sig och sagt sitt i den trista händelsen med Rosersbergs IK.

Stora, hårda, och mjuka klappar till er alla från tomtefar!

Till min moderklubb, Rosersbergs IK:s föreningsstyrelse, blir det varken hårda eller mjuka klappar. Nej, till dem ger jag inga klappar – de är knappt vatten värda.

Tomtefar har mycket att stå idag. Årets hårdaste arbetsdag men också årets roligaste arbetsdag.

  IMG_4281jpg

Kaffe nu och så klart tomtegröten!

Robban Z


IMG_4220jpg