"Lappen" Enström; Våra målvakter och försvar kommer att bli avgörande i VM-finalen. Blir allt rätt - då blir det VM-guld.

Vilka härliga semifinaler och framför allt Sveriges prestation vi fick uppleva. Din analys efter fredagens spel?

-Semifinalen mot Frankrike var magisk, känns hela tiden som om Sverige har hittat det NYA sättet att spela/springa handboll och verkar så lätt att komma till rena avslut där motståndarna inte hinner med oavsett var avsluten kommer - våra kantspelare flyger in i målgårdarna och verkar "aldrig" landa och så grymt pricksäkra. Och vårt försvarsspel senast var helt lysande med en Palicka som tar de som man kallar ”ska inte gå” – och ett föredöme som lagkapten Sverige förnedrade Frankrike.

Nu ska det avgöras. Vad har vi för matchbild att förvänta oss, tror du?

-Känns som det är de 2 bästa lagen som gör upp om Guldet - knapp favorit är nog Danmark med tanke på deras rutin - och lätt att också tänka att vårt härliga team "snart" skulle få en sämre dag?, och att de/vi kommer på måndag säga - men herregud vem hade trott på detta innan VM. Men, de kommer sälja sig dyrt och skulle VI lyckas med samma spel/vilja som mot Frankrike blir det seger. Men tror att Danmark vinner med 2 mål.

 

Detaljer i spelet som kan bli avgörande?

-Våra målvakter och vårt grymma försvar kommer styra slutresultatet - För framåt gör Vi allt rätt och blir matchbilden så - DÅ BLIR DET GULD

 

Och till sist. Vem vinner bronsmatchen och vem vinner VM-guldet och varför?

-Gissar att Frankrike kommer och bör resa sig efter en riktigt dålig semifinal - Och vill gärna stå på pallen - Seger med 3-5 mål. Danmark världsmästare.

HEAT_Logo_byline_Svart_160x100_UtanWWWpng