Pinsamt start för BK Heid efter SHE-premiären

Pinsamt direkt när SHE drog i gång

Säsongen 2020/21 är i gång och jag fick en taskig smak direkt.

Sävehofs överkörning (32-11) är pinsamma siffror för BK Heid.

Jag trodde att Christer ”CK” Karlssons spelare skulle hålla högre klass, men jag blev riktigt besviken.

Att Sävehof blir att räkna med i vinter är jag säker på, men att Heid skulle känna sig så här uddlösa, det trodde jag inte. Fyra mål, jag skriver igen, fyra mål framåt efter första trettio, det är ju inte alls bra. Torsk med 21 bollar - ingen rolig premiär.

Nej, här krävs en snabb uppryckning annars blir det en jobbig säsong för rödklädda Heidare, det är min starka gissning.

 Sävehof levererade direkt. Applåder i stora mängder till lagets prestation i Partille Arena.

Ny förvärvet från Nackaklubben Mathilda Lundström visade vägen direkt, sju mål och säkra avslut. Det känns bra för framtiden och som sagt. Sävehof har med råge fått en bra ersättare till tysklandsproffset Emma Ekenman Fernis.

Sävehof blir definitivt ett topplag i SHE.

5_mathilda_lundstrom_500-300x300jpg 

Foto; IK Sävehof.

BK Heid får nog finna sig att gräva hårt i botten och undvika ett negativt kval.

Spelet från torsdagskvällen håller inte för spel i SHE-ligan och framför allt om lagets önskan är att spela på den övre halvan. Det är jag 100 % säker på.

Laddar upp för en fredagsfest med att inte missa mötet och Skånederbyt mellan LUGI HF mot H65 Höör. Det känns lite ovisst, men jag väljer att lägga några slantar för H65 Höör.

Ola Månssons brudar bör vinna.

Skuru IK bör inte få några bekymmer mot nykomlingarna Kristianstad handboll i Nacka Bollhall. Vi kan nog räkan med gasen i botten från hemmalaget. Jag vill tro att Kristianstad har räknat med att ”snabbt springa hem”, annars kan det bli en obehaglig uppgift ikväll.

Skövde HF ställs hemma mot Boden handboll.

Det bör bli en säker etta på kupongen.

Jag har haft nöjet att få se Boden-laget live när de var på läger i glada Hudik i augusti månad. Jag tror att Bodens stora bekymmer kommer att vara att producera mål. Försvarsmässigt håller Boden SHE standard, men lagets anfallsspel är inte helskarpt vill jag påstå.

Vi får se.

Kanske får jag (vi) delar av svaret i afton?

Kämpa på!

//Robban Z


IMG_6757JPG