Sävehofs tunga torsdag. Länge sedan Sävehofs damer låg i mitten av tabellen. Viktig match iväll i Heidhallen och lite mera handboll

Handbollsbloggen.nu med Robban Z här på Facebook fredag morgon:
*****
Det är andra tider som gäller för Sävehofs damer (och för övrigt) klubbens herrlag. Jag menar tabellpositionen i respektive liga.
Klubbens damer föll i går mot de regerande Svenska mästarna H65 Höör, 26-27 på hemmaplan och det blev spännande mot slutet. När jag läser tabellen ligger Sävehof på en sjätte plats, Tolv poäng efter H65 Höör, som leder serien. När hände det senaste?
Det måste ha varit mååååånga år sedan. Nya tider för alla! Sävehofs herrar föll på bortaplan mot regerande Svenska mästarna IFK Kristianstad.

julaffisch_a3jpg

Bodens damer vände och besegrade VästeråsIrsta. Enligt VLT.se är det en besvikelse hos VI-laget och det kan jag förstå. Å andra sidan är det inte bara att åka upp till Norrland och hämta poäng. Nej, det gäller att göra hela jobbet i 60 minuter. 27-25 (13-15) och hemmalagets Mariana Lopes svarade för nio mål.

I kväll kl. 19.00 spelar BK Heid mot Skara HF. Avkast kl: 19.00 och är vi inte på plats i Heidhallen så kan jag jultipsa att matchen sänds på TV4 Sport.
En mycket viktig match för båda lagen. Heid seger och laget sticker ifrån jumbon Team Eslöv. Seger för Skara HF. Ja, då är laget på en säkrare slutspelsplats

Heid logotypepng 

 ****
Du kanske minns att jag skrev häromdagen om Spårvägens tränarbekymmer. Nu finns det en officiell text på Spårvägens hemsida. Jag har hämtat texten, se nedan;

Spårvägen HF Stockholm och Eni Rizaldy går skilda vägar. Båda parter är överens om att det gemensamma beslutet i nuläget är det bästa för alla parter!

Den interna kommunikationen kring den sportsliga verksamhetssynen har inte varit i konsensus. Båda parter konstaterar att tiden för att få till ett fungerande ledarteam för laget inte finns under brinnande säsong.

Jag som ordförande tar på mig ett stort ansvar för den uppkomna situationen och tycker förstås, (vilket alla inblandade intygar), att situationen är mycket tråkigt. Vi önskar Eni stort lycka till i sin framtida handbolls gärning!

Kjell Windahl
Ordförande Spårvägen HF Stockholm

indexjpg

****
Det kommer hela tiden mejl och sms till mig efter att jag i veckan gick ut med nyheten om det som har hänt mig i Rosersbergs IK. Jag vill gärna publicera ett av dessa inkommande sms. Jag har inte för avsikt att sluta skriva i Handbollsbloggen.nu. Det vore tjänstefel när det passerar cirka 2500 besökare per dygn.

Oerhört tråkigt att läsa och väldigt märkligt agerande från styrelsen. Knyt näven och stå rak i ryggen. Rosersberg har i min värld som tidigare ungdomsledare (F99 & F02) en tyngd och respekt( Där har du varit med och byggt upp något fint). Lägg din energi där den förtjänas och för guds skull, fortsätt skriv din blogg, den är ihop med handbollskanalen min favoritläsning till kaffet.

Kör hårt!
Med vänlig hälsning, Stefan

****

Ta hand om denna fredag!
Nu kaffepaus och sedan en full dag av jobb, jobb och jobb....
Robban Z

IMG_4220jpg