Zanotti; Målvaktsspelet kommer att bli högst avgörande

Vad tror du. Vad har du för matchbild framför dig?

-Jag ser en matchbild, där 2 lag vill försöka styra matchen på sina premisser. Där Egypten kanske vill få ett mer stationärt spel med tydliga faser i spelet, där de kan använda sin fysik på ett bättre sätt. Medan Sverige vill hitta tillbaka till "Försvar först, kontra sen". Men jag är fullt övertygad om att Sverige vill ha ännu mer utav sitt "snabba avkast" spel. Och även jag är säker på att just det, om man kan få till det blir en riktig energitjuv för egyptierna. Sen blir målvaktspelet högst avgörande!

Nycklar som är viktigt att fungera för att kunna besegra Egypten?

-Som jag skrev ovan, Sveriges försvar blir avgörande, för Egyptierna är oerhört glada för att göra mål och alla vill göra mål och bli matchhjältar många! KAN Sverige täppa till och få egyptierna att ta pressade avslut så de kan kontra...ja då kommer Sverige göra dem desperata, de glömmer sin gameplan, vilket gör det mycket lättare för Sverige och detta tömmer dem samtidigt på energi ...och ett egyptierna utan gameplan och energi är en enkel motståndare!

Hur tror du att Egypten tänker inför mötet med Sverige och hur ska de få stopp på Sveriges frammarsch i gruppspelet?

-Jag är säker på Parrondo har en, två eller tre olika vattentäta matchplaner. Där jag är säker på att långa metodiska, genomarbetade anfallsstarter där fysiken spelar en nyckelroll är en av dem. Tanken är säkert att sakta men säkert trötta ut Sverige. Genom fysik i Försvar och anfall... Efter Sveriges match igår där Chile konsekvent jobba med inspel och Egypten har betydligt bättre skytte än Chile... så kommer det säkert ligga högt på Parrondos lista. Samtidigt som Sverige inte hade några inspel så är det nog också med i försvarsplanen. Men detta har Sverige såklart tänkt på och kommer att straffa dem just på det!

Handboll är schack... drag och motdrag!